Office Consulting

Šta bi održivo poboljšanje procesa, tokova posla i troškova zaista značilo za vaše poslovanje? A vama lično? DEVELOP vam ne nudi samo usluge individualnih konsultacija, već ima i obiman centar za preuzimanje u kojem možete pronaći upravljačke programe, priručnike, softver i još mnogo toga. U stvari, sve što vam je potrebno da ostanete u toku i optimizujete svoje poslovanje.

Šta je sa vašom strukturom troškova?

Troškovi nabavke, troškovi finansiranja, troškovi održavanja, troškovi popravke, troškovi potrošnog materijala, administrativni troškovi i još mnogo toga. Možete li i dalje imati pregled troškova za vaše fotokopir aparate, štampače, skenere i faks sisteme? Prema istraživanju instituta za istraživanje tržišta Gartner, obim štampanog materijala u kompanijama se udvostručio u poslednjih deset godina. Ali samo 20 odsto svih preduzeća zaista zna koliko su visoki njihovi stvarni troškovi štampanja.

Ostanite na vrhu svojih troškova!

Uz pomoć naprednog koncepta analize, možemo da pronađemo potencijal optimizacije u strukturi troškova i radnim procedurama vaše kompanije. Od detaljne analize svih procedura do rešenja po meri razvijenih posebno da zadovolje vaše potrebe: radimo savršeno u skladu sa vašim individualnim zahtevima i podržavamo vas u razvoju odgovarajućih mera.

Iskoristite naš koncept analize!

Nudimo vam brz i jednostavan metod da steknete prvi utisak o vašim približnim stvarnim troškovima. Naše iskustvo je pokazalo da DEVELOP-ov koncept analize nudi potencijalne uštede do 18%. Put kojim vredi ići.

Stupite u kontakt sa nama. Sa zadovoljstvom vam pružamo informacije u ličnoj konsultaciji bez obaveza.