Sigurnost Podataka

U današnjoj poslovnoj komunikaciji, podaci moraju da pređu kroz mnogo različitih komunikacionih puteva.

Ovi različiti mrežni autoputevi nude mnogo mogućnosti za digitalne napade hakera ili virusa. Dobro je imati antivirusni softver, mrežne administratore i druge alate koji pomažu u zaštiti vašeg okruženja! Ali šta je sa vašim digitalnim kancelarijskim sistemom? Da li ste obezbedili svoj multifunkcionalni sistem kao i računar?

 

 

Sigurnosni standardi na koje možete računati

Skoro svaki radni proces i tok posla počinje, završava se ili je na neki način povezan sa vašim multifunkcionalnim kancelarijskim uređajem. Mnogo vaših poslovnih podataka prolazi kroz vaš multifunkcionalni sistem. To je razlog zašto multifunkcionalni kancelarijski sistem kao glavni element vaših poslovnih radnih procesa i tokova posla mora da izdrži stalne pretnje bezbednosti.

Naš sveobuhvatan asortiman standardnih bezbednosnih karakteristika i opcija predstavlja moćan izvor na kome se mogu zasnivati profesionalna rešenja: rešenja za otkrivanje i sprečavanje kršenja bezbednosti i izbegavanje finansijske i/ili štete po reputaciju preduzeća, kao i privatnih lica. nivo.

DEVELOP sistemi su gotovo bez izuzetka sertifikovani u skladu sa Common Criteria/ISO 15408 EAL3 standardom. Ovo su jedini međunarodno priznati standardi za testiranje IT bezbednosti za digitalne kancelarijske proizvode. Štampači, fotokopirni uređaji i softver usklađeni sa ISO 15408 sertifikacijom su prošli strogu bezbednosnu procenu i sposobni su da zadovolje i isporuče nivoe bezbednosti koje treba da traži i s pravom očekuje razumna poslovna operacija.

Saznajte više o našim bezbednosnim standardima u našoj brošuri o bezbednosti podataka ili nas direktno kontaktirajte.