Profil

DEVELOP GmbH je vodeći dobavljač modernih rešenja za kancelarijsko poslovanje, prisutan u više od 60 zemalja širom sveta kroz mrežu distributera i integratora. Tržištu nudimo sisteme, softverske aplikacije i usluge za produkciju i upravljanje  dokumentima (DMS -Document Management System). Sa našim portfoliom proizvoda i usluga, namećemo se kao jedan od vodećih dobavljača u segmentu malih i srednjih preduzeća u Evropi.

Mi postavljamo standarde i pravimo pouzdan i kreativan uticaj na budućnost. Naše razumevanje savetovanja i konsaltinga premašuje puku analizu i preporuke: mi procenjujemo, dizajniramo i sprovodimo projekte sa primarnim ciljem da uvećamo produktivnost u korisnikovom okruženju. 

Svaka firma se suočava sa različitim izazovima i svaki posao ima različite potrebe. Bez obzira da li ste start-up, mala firma ili preduzeće srednje veličine, Vaša specifična proizvodnja dokumenta i uslovi meneđžmenta su odlučujući faktor za nas. Develop proizvodnja i softverska rešenja Vam nudi širok spektar mogućnosti, od jačanja produktivnosti do olakšanja svakodnevnog radnog života.

Naše prisustvo u Nemačkoj oličeno je sa više od 300 autorizovanih dilera. Ova prostrana prodajna mreža nam olakšava rad sa korporativnim korisnicima i garantuje  servisnu podršku gde kod se korisnik nalazio. Celokupan kapital Develop GmbH je u vlasništvu Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, evropske filijale Konica Minolta Business Technologies, Inc. bazirane u Tokiju. Sa skoro 27,000 zaposlenih širom sveta, Konica Minolta Business Technologies je u fiskalnoj godini 2009-2010 generisala promet od 540,80 milijardi JPY, ili 4,70 milijardi EUR. Develop GmbH ima nezavisnu prodajnu i marketinšku poitiku u okviru korporacije.